Bildfabriken

Produktfotografering för nya tidens e-handel

På Pagono arbetar vi med den senaste tekniken för fotografering av produkter. Genom att använda maskiner som automatiserar delar av produktionen kan vi jobba snabbt, effektivt och konsekvent. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och använda den utrustning som gör mest nytta för dig som kund.

StyleShoots vertical

När vi ska fotografera kläder och vill framhäva plaggens passform använder vi StyleShoots Vertical. Den är en allt-i ett-lösning med inbyggd belysning och kamera som styrs via iPad. StyleShoots programvara frilägger bilderna automatiskt och låter oss skapa förinställningar så att vi enkelt kan upprepa olika bildmanér.

Läs mer: Produktfotografera med osynlig mannekäng

STYLESHOOTS horizontal

StyleShoots Horizontal fungerar ungefär som Vertical men är byggd för att fotografera produkter rakt ovanifrån, så kallade flat lays. Denna stil används i stor utsträckning vid fotografering av kläder, men också för enklare produkter och accessoarer.

Läs mer: Snabbt och enkelt med flat lay

Osynlig mannekäng

Med hjälp av denna provdocka skapar vi bilder som ger intrycket att plagget bärs av en osynlig modell. Bildstilen kallas även hollow man, invisible mannequin eller ghost mannequin. Vi har ett stort utbud av provdockor som passar för herr-, dam- och barnkläder.

Läs mer: Produktfotografera med osynlig mannekäng

STYLESHOOTS podium

Ett ”smart” bord där vi fotograferar skor, väskor och liknande produkter. Precis som med Vertical och Horizontal använder vi förinställningar i StyleShoots Podium för att kunna fotografera produktbilder snabbt, effektivt och konsekvent. Tekniken låter oss fokusera på styling istället för på ljussättning och kamerainställningar.