Beräkna ditt pris

Här kan du hitta rätt tjänst för dina produkter
och beräkna fram ditt pris.

Vad vill du fotografera?

Hur många produkter?

Hur många bilder per produkt?

Ditt preliminära pris

Antal Typ Produkt Antal bilder Pris

Att beställ produktbilder

Du kan enkelt själv genomföra en beställning av produktbilder genom att följa nedan steg. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor. Önskar du något extra, vi är öppna även för det. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Skapa beställning

Använd vår beställningsmall och skapa en lista över vilka produkter som beställningen gäller. Ange artikelnr, benämning och antalet bilder. Ange även hur dessa produkter ska fotas.

Genomför beställning av produkbilder

Skicka beställningen till Pagono genom att ladda upp beställningsformuläret och ange dina kontaktuppgifter.

Kvittens av mottagna produkter

När Pagono mottar produkterna kontrolleras mottagna produkter mot beställningen. Om allt är okej eller om det finns några frågor så skickas ett meddelande till er per e-post. Eventuellt kan våra stylister ta kontakt via telefon.

Skicka produkterna till Pagono

När du skapar en beställning så erhåller du en orderbekräftelse och etiketter som du fäster på produkterna. Etiketterna kan skrivas ut på etikettpapper (70x38mm) för att klistras på produkterna.

Skicka till:
Pagono AB
Flygfältsgatan 15
128 30 Stockholm

Avisering nr: 0706014474

Godkännande av produktbilder

När produkterna är fotade så skickas bilderna till er för godkännande. Efter godkännande så går även produkterna i retur. Pagono använder PostNord för returning alternativt med bifogad retursedel.

Kunder