C3 ACCELERATOR för Litium PIM

Snabbspåret till automatiserad Print produktion, för er som vill "Göra-Det-Själva""

Har du redan Litium PIM så kan vi erbjuda ett snabbspår till automatiserad print produktion. Det installeras enkelt av er själva och ni är uppe och flyger inom några timmar. Det ger ett automatiserat flöde för  att montera information från Litium PIM såsom att få ut rubrik, text och bild tillsammans med dina artikelnummer utan att klippa och klistra.

Pagono är återförsäljare till verktyget C3 och har flera års erfarenhet av automatiserad produktion. Pagono har genomfört ett antal projekt där kunden har implementerat C3 för Adobe InDesign kopplat till Litium PIM. Pagono använder även C3 för Adobe InDesign i produktion som genomförs på uppdrag av kund.

Vad behöver du för att komma igång?

Det är enkelt att komma igång, det enda du behöver är en: Litium C3 Print Connector, C3 pluggin för InDesign och C3 Accelerator. Litium C3 Print Connector beställer du av Litium direkt eller den partner du arbetar med, resten ingår i vår paketering.

Litium C3 Print Connector

Litium C3 InDesign Print Connector är ett tillägg till Litium som möjliggör export av produktinformation för hantering och montering i Adobe InDesign med C3.

C3 för Adobe InDesign

C3 är en plugin för Adobe InDesign. C3 innehåller funktioner för att lista sortiment samt montera in information som hämtas från externa databaser och PIM-system, t.ex. Litium.

C3 Accelerator för Litium PIM

C3 Accelerator är ett paket för dig som vill komma igång snabbt med Litium PIM och C3 för Adobe InDesign. Paketet innehåller en standard konfiguration för export från Litium PIM samt exempel mallar för Adobe InDesign.

Referenser

Beställ C3 Accelerator inkl C3 license

Det är enkelt att beställa C3 Accelerator, med leveransen får du:

  • En C3 Adobe InDesign Plugin
  • Standard konfiguration för export i Litium C3 Print Connector
  • Exempel mallar för Adobe InDesign
  • Instruktioner för att komma igång

Behöver du hjälp att komma igång? Har du frågor? Vet du inte ur du ska göra?

Kontakta oss så hjälper vi till att implementera ett flöde.

C3 utvecklas av CtrlSoftware

C3 utvecklas av CtrlSoftware. Pagono är återförsäljare av C3 för Adobe InDesign samt konfigurerar och utbildar marknadsavdelningar för att komma igång med produktion av kataloger och annat marknadsmaterial.

Print Enablement

Kom igång med er produktion. Vi hjälper er att kravställa, leda och implementera processer och verktyg för produktion av marknadsmaterial så som kataloger och magasin. Helautomatiserade eller semi-automatiserade produktioner.

Kontakta oss

Kontakta Fred

Vill du komma igång nu eller har frågor?
Kontakta Fred så hjälper han dig.

m. +46 70 595 95 01
e. fred.bertenstam@pagono.com