MarknadsMATERIAL

Koppla marknadskanalerna till företagets informationsflöde

”Time-to-Market” gäller i högsta grad även för marknadskanalerna och där görs arbetet oftast helt manuellt. ”Inbound marketing”, ”Account based marketing” och ”Sales automation” ställer nya krav på produktion av marknadsmaterial, från e-brev och sortiloger till annonser och bloggar i sociala medier.

Vi har mer än 15 års erfaren automation och processer inom produktion av marknadsmaterial. Ta kontakt med oss för att få lite inspiration eller kanske ventilera frågor eller funderingar.

Tjänster

Marketing ASSESSMENT

Vi tar temperaturen på er produktion av marknadsmaterial. Vi letar efter flaskhalsar och optimering.

Print enablement

Låt oss hjälpa er att utveckla era processer för print. Vi har kunskapen och kompetensen att koppla ihop er PIM med InDesign.

Expertis

Vill ni veta hur ni ska kvalitetssäkra och utveckla era produktionsprocesser? Vår expertis vet var de ska leta efter flaskhalsarna.

Erbjudanden

Print Production Assessment

​Hur fungerar er produktion av marknadsmaterial? Vi hjälper er att ta pulsen på er produktion av klassisk print samt digitalt material. En analys ger er underlag för att ta beslut om förändringar och effektiviseringar. Både kring processer och verktyg.

Print Enablement

Kom igång med er produktion. Vi hjälper er att kravställa, leda och implementera processer och verktyg för produktion av marknadsmaterial så som kataloger och magasin.

Vi har kunskap från verktyg så som: inRiver PIM, Litium, Informatica, censhare, EasyCatalogue, C3, Cumulus, QBank, C4 PIM med flera.

PRINT MED LITIUM & C3

Med Litium PIM kan ni skapa och underhålla er produktinformation. Från Litium PIM finns även möjlighet att exportera produktinformation till andra kanaler utanför Litium. En av dessa kanaler är traditionell print.

Med C3, ett tillägg till Adobe InDesign, kan kataloger produceras med automatiskt montering av produktinformation från Litium PIM.

Pagono har lång erfarenhet från helautomatiserad och semi-automatiserade produktioner. Vi hjälper er med att implementera C3 för er produktion.