Interimskonsulter

Är ni i behov av resurser med kunskap och erfarenhet?

Är ni i behov av resurser till ert team? Resurser med kunskap från produktinformation, medieproduktion eller förändringsprojekt. Är ni osäkra på kompetensbehov i ett förändrat medialandskap?

Pagono erbjuder interimskonsulter inom förändringsledning, digital marknadsföring, marknadsproduktion.

Vår erfarenhet och samlade kunskap kommer från mer än 15 års arbete med optimering av processer och automatiseringsverktyg för produktion av marknadsmaterial.

Projektledare

Vi kan leda olika typer marknadsprojekt, från katalogprojekt till hantering av "sales automation" flöden och digital marknadsföring.

Produktionsresurser

Har ni produktionstoppar eller tillfällig resursbrist? Vi kan komplettera er verksamhet och bistå med produktionsresurser.

Experter

Våra experter kan komplettera er verksamhet inom t.ex. nya områden. Det kan vara områden där ni är osäkra på behoven!?

fotostudio

Vi kan bemanna er fotostudio med resurser, från fotograf till stylist, från projektledare till retuschör. Vi fyller luckorna och säkerställer produktionen.

Systemägare PIM

Behöver ni en systemägare för er PIM? Vi kan säkerställa att ni får rätt kompetens. Våra resurser hjälper er att driva, förvalta och utveckla er PIM.

SYSTEMägare DAM

Behöver ni en systemägare för er DAM? Vi kan säkerställa att ni får rätt kompetens. Våra resurser hjälper er att driva, förvalta och utveckla er DAM.​

Kontakta oss

Kontakt oss för mer information om interimskonsulter.

Bli kund idag!

Du får möjlighet att utvärdera hur det är att integrera Pagonos produktfotografering i ditt bildflöde.
Bli kund